2014. december 16., kedd

Senki sem hazudik...

-Apa, képzeld, a Bencétől kaptam egy játékot!
-Helyes fiam, megverted érte?
-Nem... hiszem...
-Akkor nem érdemled meg.
-Miért? Adtam érte egy pogácsát!
-Mert nekik csak olcsó, igénytelen autójuk van, ezért gyűlöljük a fajtájukat. Meg mert a hivatalban anyád előtt került sorra az a hogyishívják, meg mert nekik jár az állami támogatás.
-De hát... Az apja sokat dolgozik!
-Igen, és mindig összefogdossa a bolt kilincsét az anyád előtt! Utálni minimum kell mindent ami tőlük származik, és nem erővel szerezted. Ez olyan, mintha leereszkednél az ő szintjükre, és olyan vacakokat ennél mint ők! Olyan ,,elkészített” ételeket. Tudod, amiben ők turkálnak, hogy megfőjön, és nem képesek a bunkók megvenni a boltban , mint más rendes ember. Meg nem is beszélve róla, hogy nem járnak közénk, és nem fizetik az adót, mint más rendes ember a papnak, meg nem vallják be neki, ha csúnyán beszélnek, mint mi. Nem is beszélve róla, hogy felvágnak, csak tudnám mire! Olyan nevetséges ahogyan a nagybátyja a földet túrja azzal a hülye géppel, ami még a környezetet is rombolja! És rákot csinált nagyanyádnak! Te is úgy akarod végezni? Piszkos kézzel hazaérsz, aztán meg nem győzöd szappanozni, tudod, ami csípi a húgod szemét is, olyannal, és utána csak alszol, meg eszel egész nap!
-De mi is alszunk, meg eszünk!
-Ne vitatkozz, különben is azt hallottam, hogy Bence apjának undorító bőrkeményedések vannak a kezén. Tehát mit csinálunk a hozzájuk hasonlókkal?
-Utáljuk!
-És mit csinálsz a Bencével, ha meglátod?
-Belerúgok, és elveszem a játékát!
-Mik vagyunk mi?

-Különbek apa! Már értem!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése